StenVi Group B.V. tekent samenwerkingsovereenkomst met Dutch Green Business Group N.V.

StenVi Group B.V. (“StenVi”) is verheugd aan te kondigen dat zij een samenwerkingsovereenkomst heeft getekend met Dutch Green Business Group NV (“DGB”, “DutchGreen” of “de Groep”) (Euronext: DGB), een toonaangevend bedrijf in herbebossing en CO2-compensatie.

De aankondiging volgt op de lancering van DGB’s nieuwe CO2-managementplatform CO2.expert op 23 december 2021. Het platform stelt particuliere en zakelijke klanten in staat om hun CO2-voetafdruk te meten en geeft aanbevelingen over hoe deze emissies over de komende jaren kunnen worden gereduceerd..

Met de exclusieve samenwerking verzekert DGB de toegang tot StenVi’s medewerkers en netwerk van impactconsultants, met een rijke ervaring en expertise op het gebied van ISO 14001 (milieumanagement), ISO 50001 (energiemanagement), de nieuwe CO2-prestatieladder versie 3.1, de prestatie van energieaudits en energielabelstudies (EPA-U) ter ondersteuning en borging van structurele verbeteringen in de bedrijfsprocessen van organisaties.

Voor StenVi bekent dit een verdere uitbouw van onze activiteiten om samen onze klanten samen met onze ketenpartners volledig te kunnen ondersteunen naar CO2-neutraal ondernemen.

Meer over DGB Group N.V.: www.dgb.earth

Lees hier het volledige persbericht van DGB Group.

Scroll naar boven