Over ons

Over ons

Wij helpen jou bij het ontwikkelen en realiseren van jouw doelstellingen. En ondersteunen jou bij het versterken van de relaties met jouw stakeholders. Daarnaast adviseren en begeleiden we jou bij al jouw vraagstukken over transitie en positionering, professionalisering en rendementsverbetering, milieu, veiligheid, kwaliteit en arbeidsomstandigheden en duurzaamheid.

Waar jouw reis begint

Het vertrekpunt is jouw bedrijf. Waar je naartoe wilt en waar we onze focus en prioriteit op leggen. We houden je een spiegel voor. Dat kan soms lastig zijn, maar het is wel nodig. Want alleen door jouw intrinsieke motivatie kom jij waar je wilt zijn.

“Het gaat niet om alle certificaten die aan de muur hangen, maar om wat je ermee doet.” – Marco Kemper

Duurzame Ontwikkelings­doelstellingen

De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) zijn ook een uitgangspunt van ons werk. De SDG’s zijn zeventien doelen voor een eerlijke en duurzame wereld in 2030. Deze doelen zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. En aan die doelen werken wij graag mee. Net als jij.

Het begin van StenVi Advies

In 1995 is StenVi Advies opgericht door Marco Kemper. Hij vindt dat een interne organisatieverbetering gebaseerd moet zijn op de missie en visie van de organisatie én de externe eisen en wensen. Om hier vorm aan te geven, volgde Marco na zijn opleiding technische bedrijfskunde, met afstudeerrichting kwaliteitsmanagement, de opleiding Nima Business Marketing. Nu hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in thema’s als maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), kwaliteit-, arbo- & milieu, (integraal) veiligheidsmanagement en marketing en positioneringsvraagstukken. En als manager, projectleider, consultant en intern of externe auditor in verschillende sectoren. Denk aan de grond-, weg- & waterbouw, de installatiesector, de machinebouw, medische industrie en overheden en gemeenten.

Marco is energie EPA-adviseur, marketingmanager level 6 en IRCA erkend lead auditor voor de ISO 9001:2015, de ISO 14001:2015 en de ISO 50001:2018 norm en auditor voor de CO2 prestatieladder.

Scroll naar boven