Onze klanten

Onze klanten

Onze klanten lopen erg uiteen, maar ze hebben één ding gemeen: ze hebben de intrinsieke motivatie om hun eigen organisatie te verbeteren. En die is belangrijk.

We zien vaak dat als bedrijven een certificaat hebben verkregen, ze denken dat ze klaar zijn. Maar je moet er juist ook wat mee doen. Het certificaat is het startpunt, niet het einddoel. Wij geven je geen vuistdik document dat in de kast belandt. Nee, we maken een heldere aanpak waar je direct mee aan de slag kunt. In concrete stappen. Zo blijft het ook nog leuk.

Bedrijven

Heb jij een bedrijf in de installatiebranche, bouw en GWW-sector, kunststofverwerkende industrie, elektrotechnische industrie, foodsector, zorgsector of ben jij een betrokken toeleverancier voor deze branches en wil jij je strategie en visie duurzaam invullen. Dan kunnen wij van StenVi Advies jou helpen.

Overheden en gemeenten

Hoe kun je als gemeente binnen de kaders van budgettering, het klimaatakkoord en regionale energiestrategie daadwerkelijk verduurzamen? Daar kunnen wij jou mee helpen.

De CO2-prestatieladder is een methodiek die hierbij kan helpen. En we geven je advies over hoe jij de bedrijven in jouw gemeente kunt motiveren om met MVO en duurzaamheid aan de slag te gaan. We denken bijvoorbeeld met je mee over de communicatie naar deze bedrijven toe.

Benieuwd hoe jij hier invulling aan kunt geven?

Verbindende schakel

Als de mogelijkheden er zijn, willen wij gemeentes en ondernemers ook dichter bij elkaar brengen. Doordat wij veel met bedrijven en overheden hebben gewerkt, spreken wij hun taal. Want uiteindelijk moeten we samen aan de slag om de maatschappelijke doelstellingen te bereiken. Om zo de wereld en dus ook bedrijven en gemeenten beter te maken.

Scroll naar boven